SEO trainer Chris Kleingeld

SEO trainer Chris Kleingeld

SEO trainer Chris Kleingeld

Chris Kleingeld is de vaste SEO trainer bij deSEOtraining.nl. Sinds 2012 is hij actief betrokken bij het trainersgenootschap deSocialMediaTraining.nl en houdt hij zich vooral bezig met het ontwikkelen en geven van cursussen en traingingen SEO en Google Plus.

Chris Kleingeld is al ruim 15 jaar werkzaam in de web wereld. Na de 4 jarige opleiding “Vormgeving en Ontwerp van Interactie” aan de Haagse Hogeschool in Den Haag, begon hij zijn carriere in Londen. Daar werkte hij voor grote klanten als adidas, Patek Philippe en de University of Oxford. Sinds zijn terugkeer naar Nederland in 2007 heeft hij als Usability- en SEO Specialist gewerkt bij Reed Elsevier. In 2012 besloot hij op eigen kracht verder te gaan en zijn kennis en kunde beschikbaar te stellen voor ondernemers en het bedrijfsleven. Zijn praktische, inspirerende en motiverende SEO trainingen & workshops zijn daar het sprekende resultaat van.

Sinds september 2014 is zijn cursus SEO voor WordPress ook online te volgen. De online cursus vormt een ideaal verlengstuk van de groepscursussen: lekker thuis of op kantoor aan de slag met alle leerstof en oefeningen bij de hand!

Ook een cursus SEO volgen?

Schrijf je in voor één van de volgende SEO cursussen in:

Tip! Deel de kennis met je netwerk:Share on LinkedIn0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0